Close

CV installatie laten plaatsen?

Nieuwe plaatsen

Leidingwerk

CV ketel verplaatsen

Vakkundig

35 jaar ervaring

Garantie

CV ketel plaatsen

Wilt u een CV ketel plaatsen? Wij kunnen u hierbij helpen. AJ de Jager is een vakkundig bedrijf die graag uw nieuwe cv ketel wilt plaatsen! 

 

Een CV ketel plaatsen moet erg nauwkeurig gedaan worden. Door de jarenlange ervaring bij AJ de Jager kunt u erop vertrouwen dat dit uitstekend gebeurd. Door onze kennis in het plaatsen van cv installaties geven wij daarom garantie. Bij AJ de Jager gaan we geen enkele klus uit te weg. Elke situatie is weer anders en dat vinden wij zo leuk aan ons vak. We komen graag langs om uw persoonlijke situatie te beoordelen. 

CV ketel vervangen

Is uw cv ketel aan vervanging toe? Wij kunnen uw cv ketel vervangen. Door een afspraak te maken komen wij persoonlijk langs om uw situatie te bekijken. Heeft u andere vragen met betrekking tot cv installaties of andere werkzaamheden bij ons, neem dan contact op met ons zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij A.J. de Jager doen wij vele verschillende werkzaamheden. Van Wateleidingen, Gasleidingen, Verwarminginstallaties , Vervangen tot Verplaatsen noem het maar op! Voor elke situatie willen wij graag persoonlijk langskomen om ervoor te zorgen dat u het juiste advies krijgt! Zo kunnen we samen bespreken wat het beste is en op deze manier een hoop problemen voorkomen. 

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen!

CV installateur

AJ. de Jager plaatst al vele jaren cv installaties, maar een goede CV installateur is soms lastig te vinden. Door de vele jaren ervaring bij AJ de Jager weet u dat uw cv installatie goed geplaatst wordt. 

 

Naast de CV installaties doen wij ook nog Dakwerkzaamheden en Loodgieterswerkzaamheden plaatsen. Dit maakt AJ de Jager een allround Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf! Met zijn ervaring en kwaliteit weet u dat de klussen vakkundig worden uitgevoerd! 

 

Maak een afspraak zodat wij langs komen en u kunnen helpen met uw cv installatie. 

Dit zeggen klanten over onze dakwerkzaamheden

Nieuwe cv ketel laten plaatsen door AJ de Jager. Goed en netjes gedaan. 

Joke D.

Nieuwe radiatoren laten plaatsen. Netjes op de bestaande leidingen gekoppeld. Mijn verwarming werkt als een zonnetje! 

Johan W.

Overtuigd Van Onze Kwaliteiten?

Neem dan contact met ons op zodat wij uw probleem oplossen!