Close

Laat uw leidingen verleggen door AJ de Jager!

Vakkundig

35 jaar ervaring

Garantie

Leidingen verleggen

Wilt u leidingen verleggen in uw huis of bedrijfspand? Wij kunnen u hierbij helpen. AJ de Jager heeft meer dan 35 jaar ervaring in loodgieterswerk. U kunt er dus op vertrouwen dat het werk geleverd wordt met kwaliteit! 

 

Bij AJ de Jager krijgt u op de installatie van al het leidingwerk tot wel 5 jaar garantie! Hierdoor weet u nogmaals dat het werk vakkundig wordt geleverd. 

Elke situatie met het verleggen van leidingen is weer anders en dat vinden wij zo leuk aan ons vak. We komen graag langs om uw persoonlijke situatie te bekijken. Vanuit ons gesprek maken wij graag een offerte op maat voor u! 

Gasleidingen

&

Waterleidingen

Moet er bij u gasleidingen of waterleidingen aangelegd of verlegd worden? Dit is geen enkel probleem voor AJ de Jager. Wij zijn al meer dan 15 jaar lang een loodgietersbedrijf, waardoor u zeker weet dat het netjes wordt aangelegd. Uw leidingen kunnen naar verschillende locaties verlegd worden. Onder andere in badkamers of keukens. 

 

Naast dit Loodgietersbedrijf doen wij ook nog Dakwerkzaamheden en CV installaties plaatsen. Dit maakt AJ de Jager een allround Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf! Met zijn ervaring en kwaliteit weet u dat de klussen vakkundig worden uitgevoerd! 

 

Maak een afspraak zodat AJ de Jager langs kan komen om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. 

Reviews van onze klanten

Aad heeft bij mij alle leidingen getrokken voor mijn badkamer. Netjes gewerkt en erg tevreden! Bel hem zeker nog een keer als ik een loodgieter nodig heb. 

Sashi B.

Aad heeft de leidingen in mijn keuken netjes aangelegd. Precies waar ze horen om makkelijk de kranen te plaatsen. Erg tevreden! 

Hanneke T.

Ik wilde een buitenkraan voor in mijn tuin hebben. Dit was geen enkel probleem voor AJ de Jager. Binnen een paar uurtjes was die al klaar voor gebruik! Geweldige service. 

Petra K.

Neem nu contact met ons op!

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Bij A.J. de Jager doen wij vele verschillende werkzaamheden. Van Alle soorten leidingen tot aan alle soorten dakwerkzaameheden. Voor uw situatie willen wij graag langskomen om ervoor te zorgen dat u het juiste advies krijgt! Zo kunnen we samen bespreken wat voor u de beste optie is.

Enkele werkzaamheden die wij doen:

Bent u overtuigd van onze expertise?

Neem dan nu contact met ons op! Of vul het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.  

 

Voor een snel en volledig antwoord van ons kunt u het beste direct foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Zo kunnen wij uw situatie beter inschatten en advies meer op maat uitbrengen! 

Contactformulier