Close

Heeft u een Loodgieter nodig?

Sanitair

Verwarmingsinstallatie

Leidingen

Riolering

Vakkundig

35 jaar ervaring

Garantie

Loodgieter

Wilt u leidingen verleggen of sanitair plaatsen? Wij kunnen u hierbij helpen. Een loodgieter is hier dé vakman voor.

 

U wilt natuurlijk iemand die vakkundig is. Bij AJ de Jager krijgt u naast de ervaring ook nog eens garantie! Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goed werk! 

 

Bij AJ de Jager gaan we geen enkele klus uit te weg. Elke situatie is weer anders en dat vinden wij zo leuk aan ons vak. We komen graag langs om uw persoonlijke situatie te beoordelen. Vanuit dit gesprek maken wij een offerte op maat! Loodgieter zijn doen we met passie. Daarom willen wij u graag helpen. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij A.J. de Jager doen wij vele verschillende werkzaamheden. Van Waterleidingen, Gasleidingen, Verwarminginstallaties tot rioleringen noem het maar op! Voor uw situatie willen wij graag langskomen om ervoor te zorgen dat u het juiste advies krijgt! Zo kunnen we samen bespreken wat de beste optie is.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen!

Loodgietersbedrijf

AJ. de Jager is al een lange tijd een loodgietersbedrijf. Zo is Aad rond 15 jaar geleden begonnen om voor zichzelf te werken. De ervaring gaat zelfs langer door. Rond zijn 20 jaar is hij begonnen aan dit vak en nooit iets anders meer gedaan! Zijn werk tot hij met passie en wilt daarom graag mensen helpen!

 

Naast dit Loodgietersbedrijf doen wij ook nog Dakwerkzaamheden en CV installaties plaatsen. Dit maakt AJ de Jager een allround Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf! Met zijn ervaring en kwaliteit weet u dat de klussen vakkundig worden uitgevoerd! 

 

Maak een afspraak zodat AJ de Jager langs kan komen om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. 

Reviews van onze klanten

Aad heeft bij mij alle leidingen getrokken voor mijn badkamer. Netjes gewerkt en erg tevreden! Bel hem zeker nog een keer als ik een loodgieter nodig heb. 

Sashi B.

Ik had oude kachels in mijn huis. Met Aad zijn hulp staan er nu door mijn huis allemaal mooie radiatoren. Heel erg blij mee! 

Dennis J.

Ik wilde een buitenkraan voor in mijn tuin hebben. Dit was geen enkel probleem voor AJ de Jager. Binnen een paar uurtjes was die al klaar voor gebruik! Geweldige service. 

Petra K.

Wij werken in Den Haag en omstreken!

Bent u overtuigd van onze expertise?

Neem dan nu contact met ons op! Of vul het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.  

 

Voor een snel en volledig antwoord van ons kunt u het beste direct foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Zo kunnen wij uw situatie beter inschatten en advies meer op maat uitbrengen! 

Contactformulier