Close

Heeft u last van Daklekkage? Wij komen u helpen!

daklekkage

Dakinspecties

dakisolatie

Dakisolatie

dakgoten

Dakgoten

Dak reparatie

Alle soorten daken

certificate

Meer dan 35 jaar ervaring

warranty

10 jaar garantie

vakkundig

Vakkundig & Betrouwbaar

Daklekkage

Heeft u last van daklekkage? AJ de Jager helpt u hier graag mee! Wij sporen uw daklekkage op en zorgen ervoor dat dit wordt opgelost, zowel tijdelijk als permanent.

 

Is uw dak aan volledige vernieuwing toe? Hier kunnen wij ook mee helpen. Bij ons kunt u elk dak laten repareren of vernieuwen. Hiervoor willen wij graag langskomen om uw persoonlijke situatie te bekijken. Vanuit dit punt maken wij voor u een offerte op maat!

 

Indien nodig maken we een noodoplossing om de lekkage tijdelijk op te lossen. Na deze tijdelijke oplossing plannen we een afspraak om de lekkage voorgoed te verhelpen. 

Verschillende daken

Bij A.J. de Jager doen wij alle soorten dakwerkzaamheden. Van Daken van bitumen, dakpannen tot zink en lood werk, noem het maar op! Voor elke situatie willen wij graag  langskomen om ervoor te zorgen dat u het juiste advies krijgt! Zo bespreken we samen wat de beste optie is. Op deze manier voorkomen we een hoop problemen! 

 

Ook op zoek naar loodgieterswerkzaamheden? Hier kunnen wij u ook mee helpen. Hieronder ziet u nog meer wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over loodgieterswerk, kijk dan op onze loodgieterspagina! 

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen!

Dit zeggen klanten over onze dakwerkzaamheden

Bij A.J. de Jager een pannendak laten herstellen. Dit heeft hij erg goed gedaan en mijn dak was weer lekkage vrij.

Wilco M.

Mijn dak volledig laten vernieuwen omdat die er slecht aan toe was. Door Aad zijn advies zit ik weer met een gerust hart thuis. Top gedaan

Mark T.

Ik had een lekkage in mijn schuur, waar ook mijn extra koelkast stond. Doordat Aad snel langs kon komen is er niet al te veel schade opgelopen binnen.

Anita R.

Dakgoten

Bij AJ. de Jager doen wij ook dakgoten vervangen/repareren. Door verloop van tijd kunnen dakgoten gaan verweren. Zo hebben ze nu en dan last van lekkages. Wij sporen de lekkage voor u op en lossen direct het probleem op. Wanneer dit te lang en te erg is aangetast zorgen we voor een noodoplossing (indien reparatie niet direct toegepast kan worden) waarvoor we later terug komen om dit volledig te herstellen.

 

Hierna zorgen wij uiteraard dat de boeidelen weer netjes wordt teruggeplaatst. Wilt u de boeidelen vernieuwd hebben? Dit kan ook bij ons geregeld worden! 

Bent u overtuigd van onze expertise?

Neem dan nu contact met ons op! Of vul het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.  

 

Voor een snel en volledig antwoord van ons kunt u het beste direct foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Zo kunnen wij uw situatie beter inschatten en advies meer op maat uitbrengen! 

Contactformulier