Close

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Wij helpen graag!

Heeft u last van Daklekkage? Wij komen u helpen!

certificate

Meer dan 35 jaar ervaring

warranty

5 jaar garantie

vakkundig

Vakkundig & Betrouwbaar

Dakraam plaatsen

Wilt u meer licht in huis creëren? Door een dakraam te plaatsen krijgt u dit voor elkaar! Het dakraam kan zowel op een plat dak als een schuin dak geplaatst worden. Met een dakraam kan ook de ruimte goed geventileerd worden. Hierdoor krijgt u meer frisse lucht in uw huis! 

 

Wanneer u een aanvraag doet komen wij graag langs om uw situatie te bekijken. Vanuit dit gesprek zullen we een offerte opstellen en u het nodige advies geven. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het dakraam besteld wordt en u dus zorgelijk kan uitkijken naar uw gloednieuwe dakraam! 

 

Alle soorten dakwerkzaamheden

Bij A.J. de Jager doen wij alle soorten dakwerkzaamheden. Van Daken van bitumen, dakpannen tot zink en lood werk, noem het maar op! Voor elke situatie willen wij graag  langskomen om ervoor te zorgen dat u het juiste advies krijgt! Zo bespreken we samen wat de beste optie is. Op deze manier voorkomen we een hoop problemen! 

 

Ook op zoek naar loodgieterswerkzaamheden? Hier kunnen wij u ook mee helpen. Hieronder ziet u nog meer wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over loodgieterswerk, kijk dan op onze loodgieterspagina! 

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen!

Wij werken in Den Haag en omstreken!

Dit zeggen klanten over onze dakwerkzaamheden

Bij A.J. de Jager een pannendak laten herstellen. Dit heeft hij erg goed gedaan en mijn dak was weer lekkage vrij.

Wilco M.

Mijn dak volledig laten vernieuwen omdat die er slecht aan toe was. Door Aad zijn advies zit ik weer met een gerust hart thuis. Top gedaan

Mark T.

Bij mijn oude dakraam had ik een lekkage. AJ de Jager kon gelukkig snel komen op dit op te lossen. Ben erg tevreden! 

Amy W.

Dakraam plaatsen kosten

De kosten van het plaatsen van een dakraam ligt aan vele factoren. De bereikbaarheid van het dak, plat of schuin, de grootte van het dakraam, welk soort dakraam(velux of ander merk) en het afvoeren van de huidige dakraam(indien van toepasssing). 

 

Door al deze factoren is het dus lastig op afstand in te schatten. Met foto’s en of juiste informatie is het mogelijk, maar het liefst komen wij langs om uw situatie te bekijken en hier een passende offerte op te maken. Dan kunnen wij u het juiste advies geven om een goed dakraam te plaatsen! 

Lichtkoepels plat dak

AJ. de Jager is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkoepels. Door de jaren heen heeft AJ de Jager honderden geplaatst in allerlei vormen en maten! Daarom is geen enkel dakraam te moeilijk of ingewikkeld. Neem nu contact met ons op om uw woning van meer licht en frisse lucht te voorzien. 

 

De aftimmering aan de binnenkant kan ook voorzien worden via ons. Dit wordt overigens wel optioneel toegevoegd op de offerte. 

Bent u overtuigd van onze expertise?

Neem dan nu contact met ons op! Of vul het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.  

 

Voor een snel en volledig antwoord van ons kunt u het beste direct foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Zo kunnen wij uw situatie beter inschatten en advies meer op maat uitbrengen! 

Contactformulier