Close
Toiletwerkzaamheden

Vakkundig

35 jaar ervaring

Garantie

Toilet plaatsen

Moet er bij u een nieuwe toilet geplaatst worden? Hiervoor kunt u bij ons terecht! Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in loodgieterswerkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe toilet vakkundig geplaatst wordt. Bij AJ de Jager krijgt u naast de ervaring ook nog eens garantie! Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goed werk! 

 

Bij AJ de Jager gaan we geen enkele klus uit te weg. Elke situatie is weer anders en dat vinden wij zo leuk aan ons vak. We komen graag langs om uw persoonlijke situatie te beoordelen. Vanuit dit gesprek maken wij een offerte op maat! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij A.J. de Jager doen wij vele verschillende werkzaamheden. Van toiletten plaatsen tot dakwerkzaamheden, noem het maar op! Heeft u een lastige situatie dan komen wij graag langs om dit te bekijken. Zo zorgen wij voor het juiste advies en bespreken we samen de beste opties! 

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen!

Waarom voor ons kiezen?

Toiletpot vervangen

Is het nodig om uw toiletpot enkel te vervangen? Dit doen wij dan ook graag. Wij zorgen voor de nieuwe toiletpot en voeren de oude indien nodig af. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar!

 

Naast dit Loodgietersbedrijf doen wij ook nog Dakwerkzaamheden en CV installaties plaatsen. Dit maakt AJ de Jager een allround Dakdekkers- en Loodgietersbedrijf! Met zijn ervaring en kwaliteit weet u dat de klussen vakkundig worden uitgevoerd! 

 

Maak een afspraak zodat AJ de Jager langs kan komen om uw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. 

Reviews van onze klanten

Ik had oude kachels in mijn huis. Met Aad zijn hulp staan er nu door mijn huis allemaal mooie radiatoren. Heel erg blij mee! 

Dennis J.

Aad heeft simpel en snel mijn toiletpot vervangen. Uitstekend werk geleverd! 

Otterloo A.

Ik wilde een buitenkraan voor in mijn tuin hebben. Dit was geen enkel probleem voor AJ de Jager. Binnen een paar uurtjes was die al klaar voor gebruik! Geweldige service. 

Petra K.

Wij werken in Den Haag en omstreken!

Bent u overtuigd van onze expertise?

Neem dan nu contact met ons op! Of vul het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.  

 

Voor een snel en volledig antwoord van ons kunt u het beste direct foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Zo kunnen wij uw situatie beter inschatten en advies meer op maat uitbrengen! 

Contactformulier